Acasa ( download )                Comunitatea ContaFree                Programul ContaFree                Echipa - suport                FORUM DE DISCUTII 

Primul program financiar - contabil, complet gratuit, proiectat exclusiv pentru contabili si firme de contabilitate !
Introducerea inventarului initial

Inventarul initial, sau inventarul de pornire se introduce o singura data in luna cu care se incepe folosirea programului. Pentru luniile urmatoare inventarul initial va fi calculat automat de catre program.
Pentru a introduce inventarul initial apasam pe butonul aratat in urmatoarea imagine :


Se apasa ADAUGA pentru a adauga un articol aflat pe stoc la inceputul perioadei de lucu.

Am ajuns in fereastra in care trebuie specificat articolul, cantitatea si pretul aflat in inventarul initial. Introducerea se face ca si in orice alt act, specificand codul produsului fereastra indicata. Programul identifica articolul pe baza codului si afiseaza denumirea articolului. Introducem cantitatea si pretul, apoi tastam OK ( ENTER ).

Daca nu cunoastem codul articolului tastam inceputul numelui articolului in fereastra indicata. Programul va deschide o fereastra din care va trebui sa selectam reperul dorit, asa cum indica imaginile de mai jos.
Introducem cantitatea si pretul, apoi tastam OK ( ENTER ).Atentie ca valoarea inventarului sa corespunda cu cea din contul corespondent in balanta ( de exemplu 371.0 )
*
* Nu necesita inregistrare sau activare