Acasa ( download )                Comunitatea ContaFree                Programul ContaFree                Echipa - suport                FORUM DE DISCUTII 

Primul program financiar - contabil, complet gratuit, proiectat exclusiv pentru contabili si firme de contabilitate !
Introducerea nomenclatorului de parteneri ( furnizori, clienti )

Acest nomenclator contine descrierea tuturor clientilor si a furnizorilor, impreuna cu diverse date necesare atat in emiterea de documente, cat si in desfasurarea unei bune relatii cu ei.

Intrarea in fereastra de editare se face apasand butonul cu acelasi nume din ecranul principal, asa cum este aratat in figura de mai jos ( sau putem folosi butonul de "Navigare rapida" ). Dupa apasare sistemul ar trebui sa deschida lista partenerilor existenti.


Pentru adaugarea unui nou partener apasam butonul "Adauga" ( sau tasta INSERT - de la tastatura )
Functiile de Adaugare, Modificare si Stergere pot fi apelate si din meniul din stanga ecranului. In continuare sistemul va afisa o fereastra continand macheta campurilor ce trebuie definite la un partener.
ATENTIE ! Nu toate campurile trebuie completate. Multe dintre campuri sunt folosite pentru situatii manageriale si pot fi completate ulterior.


Completarea campurilor ce ne intereseaza se face deplasandu-ne intre ele cu tasta TAB sau "Sageata Jos" sau cu mouse-ul. Dupa completare apasam butonul OK ( sau tasta ENTER ). Partenerul va fi salvat in lista. Repetam adaugarea tuturor partenerilor. Daca observam o greseala la un partener, il selectam cu mouse-ul si apasam  butonul de modificare ( sau tasta F5 de la tastatura ).*
* Nu necesita inregistrare sau activare