Acasa ( download )                Comunitatea ContaFree                Programul ContaFree                Echipa - suport                FORUM DE DISCUTII 

Primul program financiar - contabil, complet gratuit, proiectat exclusiv pentru contabili si firme de contabilitate !


Modulul casa, banca


In cadrul acestui modul se gestioneaza operatiunile de trezorerie. Se pot inregistra platile si incasarile in conturile de casa si banca in lei sau valuta. Exista posibilitatea de a gestiona avansurile si restituirile din deconturi (contul 542) prin legarea acestora de un anumit decont de cheltuieli. Platile si incasarile din acest modul se pot lega de furnizori si clienti, precum si de facturile emise sau primite. In acest, caz o astfel de operatiune va inchide aceste facturi si va apare automat in fisa clientului sau furnizorului. Cu o singura inregistrare in casa se pot ‘inchide’ mai multe facturi. Exista si o procedura de inchidere automata a facturilor restante, in limita sumei introduse, in ordinea datei de emitere.

Operatiunile intre conturile de trezorerie ( scos din banca in casa, depus in banca ) se numesc in program "transferuri intre conturile de trezorerie", si creeaza automat o incasare si o plata in conturile implicate.

*
* Nu necesita inregistrare sau activare