Acasa ( download )                Comunitatea ContaFree                Programul ContaFree                Echipa - suport                FORUM DE DISCUTII                 PFA                Cursuri interactive        Studii de caz

Primul program financiar - contabil, complet gratuit, proiectat exclusiv pentru contabili si firme de contabilitate !


Programul ContaFree

Programul ContaFree este un program robust, proiectat in tehnologia client-server, folosind serverul de baze de date gratuit PostgreSQL. Programul poate functiona fara probleme cu sute de milioane de inregistrari, si ofera mecanisme puternice care garanteaza integritatea datelor. Recomandam sa fie folosit pe sisteme cu memorie de minim 512 MB ( cu cat e mai mare cu atat merge mai repede ), si sa aveti suficient spatiu pe disc,. mai ales daca deschideti multe firme.
Programul va fi upgradat la comanda dumneavoastra cu cea mai noua versiune existenta. In primele luni de la lansare versiunile noi vor fi mai dese pentru a rezolva "bug-urile" initiale inerente. Apoi, versiunile noi vor aparea o data pe luna, sau cand modificarile legislative o vor impune.
Programul poate lucra cu un numar nelimitat de firme, si nu are limitari vizavi de numarul de inregistrari ce pot fi introduse. Puteti avea un numar nelimitat de salariati, de mijloace fixe, de acte etc...
Pentru orice fel de probleme in folosirea programului ContaFree, apelati la asistenta tehnica prin intermediul forumului, a e-mail-ului si a telefonului.
Dorim sa asiguram o imbunatatire continuua a acestui program, drept pentru care suntem receptivi la orice sugestie. Sugestiile se formuleaza in cadrul forumului pentru a fi discutate de catre comunitate.


Module componente :Studii de caz :*
* Nu necesita inregistrare sau activare